2020-2021 ÖY MERKEZİ YERLEŞTİRME YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Hemşirelik Bölümü

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Öğretim yılı Güz Dönemi Merkezi Puan ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü  Geldiği Üniversite Asil/Yedek
Sibel Güngör Hemşirelik Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Asil
Bayram Akkaya Hemşirelik Süleyman Demiral Üniversitesi  Asil
Muhammed İsmail Kolay Hemşirelik Karabük Üniversitesi  Asil
Kübra Şahin Hemşirelik Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi  Asil
Fatma Aslan  Hemşirelik Kütahya Üniversitesi  Asil

DERS İNTİBAK TABLOSU

AÇIKLAMALAR:

1- Düzce Üniversitesi Ders Muafiyeti ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları madde 6/3 bendi gereğince "Örgün olmayan (Açık Öğretim, Uzaktan Eğitim,Mektupla Eğitim gibi) kurumlardan alınan dersler ( 2547 sayılı Kanunun 5/1 maddesinde belirlenen dersler hariç-zorunlu dersler- ) için muafiyet ve intibak işlemleri yapılmaz.

2- Eğer komisyonca intibak tablonuz hazırlanmış ise ilgili liste üzerine tıklayarak  görüntüleyebilir ve Fakültemize kayıt yaptırıp yaptırmama konusunda karar verebilirsiniz.

3- Düzce Üniversitesi Ders Muafiyeti ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları 18.maddesi gereğince yapılan intibak sonuçlarına itirazlar muafiyet işleminin kesinleşip öğrenciye bildirildiği tarihten itibaren en geç 7 iş günü içinde yapılır.  7 iş günü sonrasında yapılan itirazlar dikkate alınmaz. Muafiyet işlemleri bir defaya mahsus yapılır.

4- Eğer son beş yıl içinde bir yükseköğretim programı tamamlamış iseniz; kesin kayıtta mezun olduğunuz programa ait onaylı transkript ve onaylı ders içeriklerini getirmeniz halinde ders muafiyet işlemi yapılabilmektedir. Ders muafiyet talebiniz olacak ise; ilgili belgelerin kesin kayıtta teslim edilmesi zorunludur. Daha sonra yapılacak talepler kesinlikle dikkate alınmaz. Bu kapsamda da muafiyet işlemleri bir defaya mahsus yapılır.

4- Yatay geçiş hakkı kazanan adayların, kayıt için ilişiğini kesecekleri Üniversiteden "Yatay Geçişine Engel Bir Durum Yoktur" belgesi getirmeleri zorunludur.

KAYIT TARİHİ:

Kesin kayıt tarihleri : 31.08.2020-04.09.2020

KAYITTA  İSTENEN EVRAKLAR:

1.      Transkript ve ders içeriği

2.      "Yatay Geçişine Engel Bir Durum Yoktur" belgesi

3.      6 (altı) adet fotoğraf

4.      Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimliği

5.      Varsa daha önce mezun olunan (son beş yıl içinde) önlisans/lisans programına ait onaylı transkript ve onaylı ders içerikleri (öğrencinin daha önce mezun olunan program için ders muafiyet talebi var ise)