DEĞERLİ BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ;

16 Eyl

DEĞERLİ BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ;

“DEĞER ÜRETEN ÜNİVERSİTE” MİZE HOŞGELDİNİZ…

Son derece özverili ve yoğun bir çalışma temposu geçirdiniz. Bu emekleriniz sonucunda nitelikli eğitim-öğretim, donanımlı akademik kadro ve teknolojik alt yapı ile donatılmış Üniversitemiz Hemşirelik Bölümüne yerleştiniz. Eğitim hayatınız boyunca bireysel ve mesleki gelişimlerinizi desteklemek için her zaman sizlerin yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Sağlık bakım hizmeti sunma, eğitim, yönetim, araştırma ve danışmanlık vb. rolleri gerçekleştirecek olan nitelikli mezunlar kazandırmayı hedeflediğimiz bu yolculukta sizlerin de öğrenme arzusuyla birlikte daha güzel yarınlar yaratacağımızı umuyor, sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın daim olmasını diliyoruz.

HEMŞİRELİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI